CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 20, 2010

rasa nak rendam broadband ni dalam sungai blakang UIA

sakitnye la hati dgn internet connection 2-3 hari nih.

berukband buat perangai mcm beruk hutan blakang uia. nak guna wifi uia time2 ramai student ni? jgn harap la...... sampai pagi esok belum tentu habis upload gmbar segala bagai.

rasa nak jerit je mcm ni ha

WARRRGHHHHHHHHHHHHHHH

dari semalam aku nak upload gambar kt blog pasal aku kuar bukak puasa dgn filani, anep dinie dan amal tapi tunggu punya tunggu sampai tido kul2 aku semalam alik-alik ERROR!!! kurang ajaran punya connection

nak email kat filani gambar pun xboleh ha. balik dari kelas tadi nak la try kan. kot la dapat upload sket... HARAM. serupa je lembab nye. mengalahkan org bawak kereta sambil kira batu tepi jalan.

tapi mujur la hari ni mood aku agak ok la sbb special tray untuk subjek prostho dah siap. dan ada beberapa insiden yang mengumbirakan hati ni. so xde la nak hangin sangat. tapi kalau hinternet ni lembab lagi untuk beberapa hari akan datang, mmg la.



ps: kepada mereka yang berkenaan, sila jgn nak sibuk jaga tepi kain org. mind your own business. aku tak sibuk hal kau, kau jgn nak gedik ambik tau hal aku pas tu sibuk gi cerita2 kat org lain. nak aku sumbat mulut kau dgn sipar jamban Bata saiz 5 aku?

2 other fingers talking:

Alynn Notnot said...

waaaah grgnye kak farah!

Farah Azmi said...

itulah dinamakan kecik-kecik cili padi lin woooiiiii =P

Post a Comment