CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 25, 2012

petang tadi.......

tadi petang dalam pukul 230ptg mcm tu kawan aku ajak temankan dia lawat kawan dia kat hospital. since aku xde pape nak buat so aku pun ikut lah dia pegi.. duk kat hospital sampai pukul 4ptg mcm tu. masa dekat nak balik kawan tu ade cakap dia nak ke ECM beli contact lens dia.. 

aku tengok fon aku. ade miss call dari mama. aku call semula tanya kenapa call tadi. dia kirim beli ayam percik kat Rasamas ECM dengan pai tee kat Chicken Rice Shop. aihh mama ni mcm tau je aku nak ke ECM. fine, pegi la ECM... 

lepas beli contact lens kawan aku tu, dia ajak aku temankan dia tengok2 cincin kat kedai emas dalam ECM tuh. aku macam errr.... betul ke aku nak pegi ikut mak cik ni tengok cincin??? aku bukan reti bab2 emas permata bagai. bukan ape, tak minat sangat.

tapi xpe, layan kan aje.. ape salahnya cari pengalaman kan.... =P

duk pusing-pusing tu sekali aku terjumpa satu cincin yg mmg boleh kira aku berkenan gile lah!! menepati syarat sah cincin fav aku. 

AHAAA!! apekah itu????

Platinum Princess Cut Solitaire Diamond Ring

dah cukup. tu aje. xyah nak batu sampai penuh keliling cincin. sebijik sudah. tapi kena princess cut n tamau gold.. kalau gold rasa mcm....... org tua (oops!) tapi cincin kawen mama dulu gold solitaire diamond ring jugak.

tapi........... cincin tu mahal.... =(     sedih je.. tapi berbaloi dengan kecantikkan cincin tu. bila tengok serious rasa mcm nak rompak kedai tu sekarang jugak! (ambik cincin tu je, yg lain tamau)

kena belaja elok2 ni nnti bley beli cincin kawen mcm kat atas tu. hihihi...

seronoknya ade kawan nak kawen/tunang ni!! boleh bergedik-gedik berangan kawen skali. ahaks!! =P

oke oke kembali ke dunia nyata.. tau dek mak aku mampus aku kena hambat dangan parang. ataoiyaii..











dpt cincin tikam pun boleh kalau dapat hadiah kawen dapur cantik. xde hantaran pun xpe.. ngeeeee..... =P

2 other fingers talking:

Hanih Borhan said...

amboi...wishlish sangat,haha...

Farah Azmi said...

haha.. weyh anep! msti la wishlist!!!!! =P

Post a Comment