CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 8, 2010

betul2 menguji kesabaran

semalam penat dah harus study untk revision class patho Dr Than. jadi xdpt nak update blog pasal gi makan sushi king ngan farahah.

haini, bila mcm dh agak free, tetiba beruk-band buat perangai lagi. sepertimana perangai menjengkelkan monyet2 blakang uia bila diaorg menziarahi kami semua di hostel. agaknye tu badi monyet tu kot, sbb ptg tadi dia cari juadah berbuka kat ostel kteorg. jadi renteten dari peristiwa itu, beruk-band aku berperangai seperti mereka. guna je la wifi uia.... kan ade, pe guna klu xguna. kata joyah kepoh

derrr, klu beruk band buat hal, apetah lagi wifi uia. aku ingtkan org dh habis semua balik, wifi laju la malam2 ni. rupa2nye HARAAAAM mengalahkan siput dan kura2 lambatnye.

nk upload gmbr kat blog lambat gila, nak upload kat fb pun lambat gila. dah try berkali2 tapi still xboleh. tolong lah wehh aku penat ni. seharian keluar cuci baju, cari barang, makan. esok class kul 8, aku mau tido. jgn la buat hal wahai hinternet connection wehh. aku back hand gak sat gi.

bagi mengurangkan rasa bengang dan sebal dihati, aku nak buat pengumuman ni. esok aku balik rumah dowh!!! balik raya tuuuuu. tapi raya ke 3 kena balik uia dah. sebab raya ke-4 dah exam. mmg 'raya sakan' aku tahun nih. yeeee saya memang suka!!!







i just love guys who drive manual car. they're HOT. ARRRRR

1 other fingers talking:

kayna said...

how about girls driving manual car??? x hot jugak ke????HAHAHHA!!

Post a Comment