CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 29, 2010

im 21 yawww!!


semalam genapla aku berusia 21 tahun. yezzaaaa...
(ye aku dh lama xupdate sbb ad bnyk kerja sngt2 lately)


early celebration bermula dgn jemputan amal daud n hanis untk dinner bersama pada hari isnin 27 sept. merasa la aku naik CaBanG hanis membawe... masa naik tu aku perasan la ade frame gambar tulis nama aku n ade gmbr aku. teeeeheeee tu hadiah behday aku rupenyeee. maka boleh delete satu barang kat wishlist aku.

pas makan dgn diaorg gi umah mak wan kat bukit goh. sebab mak wan ade buat majlis keraian (nama xbley blah) sempena behday dia n behday cucu dia. kebetulan behday mak wan sama ngan behday aku. sumpah la full gila tangki perut aku malam tu kan.

balik je dari gi umh mak wan tu aku n amal kamal naik la bilik. aku ni xde expect ape pun. mmg xde la nk mengharapkan celebration ke, ye lahh dh tua kan.. n dlm kepala otak time tu satu mende je, aku nak tido. alik2 aku tgk atas katil aku penuh belon. bilik aku penuh belon warna warni kerja planning dinie n amal. mmg terbaek!!

jadinye aku dgn gembiranya main belon tu bersama2 teman2 terchenta n makan brownies yg rasa pelik. tp tetap sedap. malam tu dpt msg berderet2 wish behday. thnx la kt korg semua yg wish aku orait??

the next day, which is 28 sept. aku ke kelas seperti biasa. ade clinic mcm biasa. buat cavity segala bagai then pas clinic ade gap 30 mins. duk ahh kt class. tibak2 filani masuk menatang kek macadamian white choc, antara fav aku. sumpah kek ni sedap. serious kata sedap.

yeah!!! aku mau potong dan makan kamu!!!!

yg tertulis di kek adalah 'Be Responsible, Register for Voting. XOXO' yang tentunya kerja2 filani fauziserta konco-konco beliau. trime kasih la bebanyak... susah2 je.... achecheee.... padahal suke n terharu gila baban kan?

pas class aku kuar ngan kayna. kayna nak belanje makan. tp aku tkut mama dah ade plan so aku call la dia. kot la dia ade plan pape kan. dia kata xde, gi je la makan ngan kayna. so aku pun gi le makan.....

setelah pulang dari makan tuhhhhh... ade beg plastik FOS atas katil. tgk2 adiah dari mama n sarah. tau la aku yg diaorg dtg ostel n letak adiah kt katil aku. sedih siot. aku tau dah lama aku jmpe mak aku. ni harap je balaja kt kuantan, duk kuantan tp behday tak jumpe parents. adess sumpah sedih gila baban. trus aku msg mama tnya dia asal dtg xbgtau segala bagai...

dah nak malam sikit tu aku pun kumpul segala hadiah yang aku dapat n ambik la gambar. masa tu tak bukak lg adiah mama. nk buat adiah dia jd yg last aku bukak.

maka ni la semua2 yg aku dpt.........


dpt bawak kete amal tu pun sbb dia kurang sihat, kak chah blanje air oran, dooodolls dari dinie, ili, wawi n rehang, bear kecik dari sarah, oreo dr keon, kayna blanje dinner kt taj, frame dari amal daud n hanis dan hadiah spesel dari mama...

ni bear sarah kasik!!! aku super sister tuhhh!!

okay pas ambik gmbr aku pun bukak hadiah mama bagi. punya la bnyk dia nyer balut guna surat khabar. naik itam jari aku dek karbon paper nk bukak punye pasal. pas beberapa layer aku pun ternganga dgn pe yg ade didepan aku seraya gelak guling2...


set Barbie doll I Can Be Dentist tu wehhh!!!


bapak meningful habis adiah dia haaa. sumpah mak aku mmg rock!! ko cuba cakap kat aku, sape je yg dpt barbie doll untk behday dia yg ke 21? ko cakap sket kt aku. aha pas ni boleh la aku main berbie nihh. dah lama tak main. ni mainan fav masa kecik tuuuuu. sanggup tak kuar main ngan member sbb nak main barbie. asal arwah abah gi KL je msti kirim barbie. ni skrg dh besar dpt barbie mmg sakan la.


di penghujung cerita, aku nk ucap bebanyak trimas kt sesape yg arrange segala celebration, sape2 yg wish kt fon ke kt fb ke... thnx la bebanyak. Allah bless all of you. jasamu dikenang ke akhir hayat!!!




jumpe tu mmg la jumpe, tapi nak pandang tak berani. apetah lagi nak cakap.

2 other fingers talking:

aZReEn said...

comel gila barbie dentist ko farah!!!

Farah Azmi said...

mmg comel dowh. rs mcm syg gila nk bukak kuar dari kotak

Post a Comment