CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 4, 2010

SUDAH, NYAH kau dari sini!!!

sikit sangat barang tu kak. tambah la lagi.

maka senyap sunyilah setiap ceruk lubang ddan lohong hostel dari setiap jerit pekik hiruk pikuk penghuni yang nyata terdiri dari 100% wanita.

wehh balik cuti raya wehh!!

kurang ajaran kau. tau la kau cuti 2 minggu. aku yg terjeruk kat sini cuma cuti 1 hari je iaitu hari khamis. jumaat tidak dikira sbb mmg dapat cuti, cuti raya kan? then sabtu dan ahad sememangnya cuti. jadi total 4 hari cuti. dan sementelah berakhirnya cuti berkenaan aku exam pula. yeahhhh memang aku sangat riang gumbira melihat korang semua punggah beg balik kampung

cuti pun xrupa cuti. mana taknye? pas cuti exam kot. raya pun kena study ke? alahai..... kau pilih izzati, kau nak study atau kau nak fail exam. alah relax la, exam end block je pun (kata setan terlepas dari ikatan bulan puasa) pale-otak kau setan lahanut! dah tu lain kali end blok pun xyh study ahh klu cmtu. kuang ajo punye setan.


keciknye beg kak? xde tinggal barang ke? kuih raya? baju raya? rendang? lemang?

aishhhh... tu lah dia. kalau nk cuti lama, gi cari dental school lain, bak kata dean kami hencek Dr Bo. makk aihh, xmau lah cari dental school lain. i already hv d best in town. no, not in town but inthe world.

harus terus tabah dan bersabar dan berusaha untuk exam. tak pe dah besar, dah tua, dah kerja nanti, hidup aku akan jadi lebih best dan bermakna dari sekarang. insya-Allah..






farah izzati boleh jawab dgn jayanya dan lulus end block exam. amin...

5 other fingers talking:

Anonymous said...

kena blaja sungguh2 , biar org nmpak. jdi dentist x semudah yg d sangka n gaji mahal aper.....

Farah Azmi said...

part jd dentist xsemudah yg disangka tu mmg btl. ngeee...

mekacih encik/cik anonymous

Hanif Borhan said...

amiiin (doa ang yg bwh skali tu) =D

DANS said...

I also don't feel like it's a "holiday" this season....

....anyway, all the best ya! ^___^

Farah Azmi said...

thnx anef n dan =)

Post a Comment