CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 28, 2010

OHHLALA

semalam aku habis exam. well yg written tu dah habis la. yang viva a.k.a oral x lagi. tu pun klu terpilih untuk viva. aku xmau ahh terpilih. aku nak pass tanpa viva. boleh kan? hehehehehe...

dalam kepala otak ni dah terfikir banyak benda, nak pergi karok la... nak tengok wayang la... tapi duit xde.. jpa xmasuk lagi. alahai jpa, bila nak masuk scholar niii? saya dah kopak..

jadi planning punya planning aku, amal, dinie n elia gi pantai sepat, picnic. so mula2 gi gerai mok na yang ramai gila orang macam hareeem tu, untk beli keropok, udang celup tepung, pisang goreng, sata n drinks. korang kena singgah gerai ni kalau datang kuantan. makan petang kat sini, kuantan people style!!

ok pas beli tu, tunggu Q panjang gile, sumaph ramai orang. yw lah wesak kan? orang kl turun, orang singapore ada.. then kteorang gerak pergi pantai sepat.


cuba teka pe yang kitaorang tengah buat?

kalau sape dapat teka dengan betul, aku belanje sky juice satu kat cafe lot 4. best owh buat kerja ni. seronok... lain kali kalau gi pantai, buat la benda ni. best2.. hehehe...


one of my fav pic

gmbr ni credits to dinie. dia yg ambik. aku sndri xingt pe yg aku ckp time ni. n kenapa aku tutup telinga aku pn xtau. rasa macam kena buru nagn paparazzi je. huahuahua... perasan gilaks. xkuasa makk.



kayna xde. dengar cerita dia nak study. huhuhu.. sejauh mana kebenarannya aku xtau la akn. xpe2 aku doakan agar kau lulus kayna. biar semua lulus. pe senate nak kata, kata la. kita semua study macam hareeeem. so semua akan lulus macam hareeemmmm. huhuhuhu


REACH FOR THE STAR!!!!

gambar lompat!! yang aku perasan, asal gambar lompat je mesti aku msti lompat mcm ni, tgn ke atas. hemm... kena tuka gaya lompatan. kena ala2 lompat kijang la pas ni. tak pun ala2 kung fu, bertapa, ataupun mungkin gaya kangkang 180? ohh tidak.......


makan je lah kerja kau, mana tak gemukk!!

ayat di atas merujuk kepada diri saya, harap maklum. tgk kat kaki tu. besar gabak kan? kaki pakwe i michael ballack pun xsebesar tu. tapi nak buat macam mana, malaysia ni syurga makanan. ahh kau izzati. alasan!! tetiba teringin nak makan kat noodle station. hemmm... mee kicap.. campur ayam bbq n shitake mushroom. best3....

lepas ni nak pergi mana lagi? panjat bukit panorama sungai lembing? pergi mandi sungai? jelajah segala pantai kat kuantan ni lagi? pergi river cruise? camping? naik train ke ipoh?

amboi.... kalau ajak berjalan laju je, kalau ajak study, bukan main liat lagi.

4 other fingers talking:

Dinie Q said...

Oh thank u. Pa-pa, pa-pa-razzi!

Farah Azmi said...

papa paparazzi. ngeh3...

kayna said...

oit2..kan aku dh kate jgn ckp aku study...shhhh...mmg konor r stduy td!!hahaha....

harap2 lulus la tanpa viva...ameen..
eden malas nk bukak buku...=p

Farah Azmi said...

semua lulus tanpa viva!!
ameennnn

Post a Comment