CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 20, 2010

mayat hidup

  • pernah dengar tak orang nak terkeluar isi otak dari segenap lubang yg ada kat kepala ni?
  • pernah dengar tak orang nak muntah hijau dah tengok segala kertas dan nota yang ada depan mata?
  • pernah dengar tak orang dah tak sanggup nak tengok sebarang kertas dalam hidup dia? (well at least for the time being)
  • pernah dengar tak orang yang dah tak sanggup membaca, not even papers, novels, or her fav magazine sbb dah tepu otak?

well people, if u havent heard any of the above matters, then you can come and see me, and i'll tell you what's it feels like to be soooooooooo damn saturated.

nak makan nasi pun dah tak lalu.

dah tak rasa nak buat ape2 sebab dah penat sangat. penat otak je pun, bukan ape. ehh tapi kan, org kata penat berfikir lagi berganda penat dari penat lagi 12km. wehh agak2 la dowh, 12 km tu.. ade ke org lagi 12 km?

wehh cepat la habis exam ni. even aku tak habis study lagi, tapi aku rasa tak sabar je nak jawab exam. biarpun preparation tak seberapa tapi aku dah macam separuh nyawa ni. macam mayat idup pun ada.

tapi nak merungut pun tak guna kan? benda dah jadi. ini jalan yang aku pilih. so terima dgn hati yang redha dan sentiasa mohon pertolongan dati Allah so that He will help me, which He will. kan? btl x?

ohhh aku dah macam orang gila...
i need ectasy now to keep me awake all day long and study.
need morphine to stay happy and forget all this misery.

oh my ectasy, seeing you is the only drug i need. and thank God i see u. coz you took my stress away. can i see you again? every single day of my life?

2 other fingers talking:

Alynn Notnot said...

wow, ayat pink tu, jiwang ;P

Farah Azmi said...

the other side of me who wrote that mushy thingy. wawawawa...

Post a Comment